wie kent er garage R&M debmwspecialisten uit Leiderdorp???

Autogek
Berichten: 2
Lid geworden op: Ma 18 Apr 2016, 18:55

wie kent er garage R&M debmwspecialisten uit Leiderdorp???

Berichtdoor Autogek » Do 12 Mei 2016, 15:18

Mijn bmw moet eeen onderhoud hebben en ik vraag mij af of mensen goede ervaringen hebben met die garage.

Ik heb een paar slechte ervaringe met niet dealer garages die zeiden dat ze specialist waren.

Ik wil geen vervelende ervaringen meer zoals dat er achteraf imitatie onderdelen gebruikt zijn terwijl ik voor originele onderdelen betaald heb en dat het afgesproken uurtarief niet klopte.

Graag jullie reactie.
B.v.d
Karel

Murat
Berichten: 2
Lid geworden op: Ma 13 Jun 2016, 10:48

Re: wie kent er garage R&M debmwspecialisten uit Leiderdorp?

Berichtdoor Murat » Ma 13 Jun 2016, 11:27

Een vriend van mij heeft een BMW e46 coupe 3.0 diesel met een trilling in de motor gebracht bij R&M bmwspecialisten Leiderdorp. De monteur zei toen tegen hem dat hij het wel even zou oplossen, nou de BMW heeft er 3 maanden gestaan. De monteur Robin is gewoon alles gaan vervangen wat elke keer zou dat de oplosing zijn. Achteraf was het na 3 maanden nog niet goed en zijn er ook nog eens geen originele BMW onderdelen gebruikt maar immitatie spul wat niet de afspraak was en toen ook nog een rekening van 7200 euro kreeg die hij betaald heeft om zijn auto terug te krijgen!!!!
Uiteindelijk is hij met de coupe naar de Bij de BMW dealer gegaan om de motortrilling opgelost te krijgen dit bleek een alleen een krom vliegwiel te zijn en is toen voor 500 euro was opgelost.

bmwtaxi
Berichten: 4
Lid geworden op: Do 14 Jul 2016, 12:01

Re: wie kent er garage R&M debmwspecialisten uit Leiderdorp?

Berichtdoor bmwtaxi » Do 14 Jul 2016, 13:12

Hallo,

Ik zou er zeker niet naar de garage R&M debmwspecialisten in Leiderdorp toe gaan.

Alleen maar ellende gehad daar!!. Ik heb mijn bmw 7 serie taxi daar een paar keer gebracht voor onderhoud en later ik wilde de auto ook verkopen, nou dat monteurtje had er wel klant voor zei hij. Uiteindelijk heeft de 7 er 5 maanden gestaan buiten op straat. Ik heb ook zelf kopers door gestuurd en die heeft hij heel slecht te woord gestaan begreep ik, toen ik hen terugbelde zeiden ze dat ze geen interesse meer hadden en de auto beschadigd was. Ik belde toen gelijk naar de garage en de monteur zij toen " dat was al". Dat was niet zo en heb ik de auto toen gelijk opgehaald en ik kwam erachter dat de auto niet in orde gemaakt was toen ik zei dat er niets aan gedaan had en dat mijn auto er 5 maanden voor niks had gestaan ging die kneus monteur met zijn plastic handschoentjes aan tegen mij schreeuwen dat die geld wou hebben, toen werd ik boos en zij hij gelijk niet hard praten tegen mij terwijl hij eerst schreeuwde en rende gelijk naar zijn overbuurman en ging zich achterhem verschuilen. Hij is gewoon een hele slechte monteur met heel veel praatjes die hij niet waar kan maken en doet als of hij de beste monteur is en dat hij een super werkplaats heeft en iedereen die er komt trapt daar blijkbaar gewoon in. Die garage is is gewoon een huurbox van 120 m2 met een brug erin en auto van klanten staan gewoon op straat voor eigen risico net zoals die van mij toen. Hij probeert op je gewoon op te lichten. Ik heb eens navraag gedaan en hij had blijkbaar overal problemen en is die monteur uit nood maar voor zichzelf begonnen. Die monteur heeft last van waanideeen en alles wat hij zegt en denkt gelooft hij zelf nog in ook!!
Ook een kennis van mij is daar geweest en ook hij was niet tevreden en kreeg een veel hogere rekening dan afgesproken en bovendien nog een nepstempel in zijn onderhoudsboekje waar bmwspecialisten opstaat. Terwijl hij niet eens de factuur van bmw dealer voor de onderdelen kon of wilde laten zien.... Achteraf bleek dat hij immitatie onderdelen gebruikt had...Ook heb ik gehoord van problemen met een bmw cabriolet want daar was een vrachtwagen tegen aan gereden doordat de monteur de auto half op weg neer had geparkeerd lekker makkelijk de monteur zei toen tegen mijn kennis " dat het vaker gebeurd is een zooitje" met al die vrachtwagens. Die monteur is het eigenlijk wel een monteur vraag ik mij af.....
Het is daar gewoon met dat bedrijfje van hem een grote problemen bende maar hij weet zichzelf goed te verkopen door die (nep)facebook pagina en zo. IK geloof niets meer van hem en meer mensen zouden dat moeten doen.

BMWSpecialisten
Berichten: 1
Lid geworden op: Ma 17 Okt 2016, 19:25

Re: wie kent er garage R&M debmwspecialisten uit Leiderdorp???

Berichtdoor BMWSpecialisten » Ma 20 Feb 2017, 17:00

Beste Karel,

Naar aanleiding van bovenstaande "recensies" hebben wij contact opgenomen met de
forum houder. Aangezien wij van mening zijn, dat dit valt onder laster. Helaas
hebben we na drie keer nog geen reactie gekregen, nog verwijdering van de berichten.

Dus willen wij via deze weg, toch een reactie geven op de vergaande aantijgingen.
Ten eerste herkennen wij ons totaal niet in de verhalen, aantijgingen en geschetste
situaties.
Ten tweede willen we ons niet gaan verdedigen, tegen onjuiste feiten die gegeven
worden. Dit zal uitlopen op een welles-nietes spelletje.

We hopen, mocht u of iemand anders nog opzoek zijn naar een goed aangeschreven
garage met een gekwalificeerde garagehouder bezoek dan de site:
www.debmwspecialisten.nl.


Met vriendelijke groet,

Robin Pijnaker


R&M "De BMW Specialisten"


Terug naar “Mijn garage”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast